Els Lombaert staat symbool voor uitzonderlijke gedrevenheid en buitengewone flexibiliteit. Haar engagement om haar beloftes niet alleen na te komen maar deze met 200% te overtreffen, onderstreept het belang dat zij hecht aan haar woord. Bij Immo-lombaert bent u niet zomaar een klant; u bent een partner in de reis naar het vinden van uw droomhuis of droomhuurder. We zijn er op elk moment om u te begeleiden en te ondersteunen, met de belofte als ons kompas. Bij ons is een belofte niet zomaar een woord, het is een garantie. Hartelijk welkom bij Immo-lombaert, waar uw droom onze missie is.

Onze visie

Bij Immo-lombaert is onze visie eenvoudig maar krachtig: het realiseren van uw vastgoeddromen door middel van vertrouwen, integriteit en uitzonderlijke service. We streven ernaar om elke klant te behandelen als onze enige klant, waarbij we de lat hoger leggen in de vastgoedmarkt door persoonlijke aandacht en toewijding. Uw droomhuis of droomhuurder vinden is onze missie, met de belofte van een naadloze en verrijkende ervaring. Welkom bij Immo-lombaert, waar uw dromen centraal staan.

6 redenen, waarom Immo lombaert!

1) Persoonlijke aanpak

Immo-lombaert kiest voor een persoonlijke aanpak en een professionele aanpak.
We werken u dossier af van A tot Z en dit voor verhuur, verkoop of aankoop
Immo-lombaert is op zoek naar woningen voor haar wachtend clienteel, een woning met luxe en comfort of een te renoveren woning.
Het volledige dossier wordt persoonlijk afgehandeld door Els Lombaert zelf, zowel voor bezoeken tot finale afhandelingen.

2) Dossierkennis

Immo-Lombaert heeft alle kennis door haar eigen opmaak van energieprestatie certificaten en asbest certificaten, en zorgt voor de nodige documenten zoals stedenbouwkundige vergunningen, elektriciteits keuring, watertoets, bodemattest, dit alles op tijd aanvragen en zo is het dossier compleet.
De professionele aanpak met het BIV nummer (514 402) erkend vastgoedmakelaar, biedt u alle vertrouwen, we gebruiken alleen de juridische vakkundige documenten (cib)
Door haar ervaring, legt Immo-lombaert de lat hoog, zeer hoog!
U krijgt snel een professionele schatting.

3) Regio-Kennis

We kennen onze klanten zeer goed en kunnen vlot verhuren /verkopen/ zodat iedereen tevreden is .
Doordat Els een gebreide habitat heeft, zowel over West-Vlaanderen als over de kuststrook.
Locatie is geen probleem.

4) Correcte informatie

Voor een correcte informatie, heb je ook een correcte waardebepaling nodig, we bestuderen de volledige omgeving, zodat u de hoogste prijs kan bekomen.

5) Regelmatig contact

Door onze persoonlijke aanpak, lijkt het voor ons logisch om regelmatig contact met u op te nemen over de actuele stand van bezoeken, uw dossier is belangrijk voor ons.
Daarom brengt Immo-Lombaert u op de hoogte van alle acties die ondernomen worden. Wij zijn 7/7 bereikbaar en geven u automatische feedback.
Gezien we een lijst hebben met wachten cliënteel, zijn we zeer actief op zoek.
Dank aan de marketing op alle kanalen, sociaal media , zijn  de koop-of verkoopkansen 100%
Door onze gedrevenheid en passie gaan we elke dag 200% voor uw geschikte droomlocatie of uw droom verhaal.

6) We leggen de lat hoog, zeer hoog

Els Lombaert weet als geen ander , ze gaat 200% voor haar doel, correct, snel , duidelijk.
we leveren veel inspanningen en werken hard om onze klanten goed te leren kennen, hun wensen en zoektocht te begrijpen. Door het organiseren van bezoekdagen en actief online aanwezig te zijn
De behoefte dat uw huis snel verkocht wordt? Onze realisaties zijn 90% binnen de 72 uur. wink